UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 21 Disember 2010

KALAU BERMASALAH ; SELESAIKAN DULU ..

Kalau ada masalah jangan bawak ke tepat kerja. Selesaikan di luar ; kalau tak selesai pun 'tinggalkan' seketika sebaik saja melangkah ke tempat kerja.

so, takdelah muka masam mencuka.....jawab acuh tak acuh....dengar antara nak dengan tidak.....bila berhadapan dengan orang. Ingat sesuatu ; kita dibayar untuk memberi perkhidmatan yang terbaik ; bukannya perkhidmatan yang gitu-gitu je atau sambil lewa je......:)

12 ulasan:

cik bebel sentiasa berkata...

setuju!!!!


adoi..nape lah ada staff yg camni kan...
be profesional lah..

ni kan tempat kerja..tempat mencari rezeki...

Ayuni berkata...

bkn stakat kt tmpt keje pun, kt klas pun, klau ader mslh jgnlh lps kt org yg bkn punca mslh....

IMANSHAH berkata...

ish2 cincang baru tau..haha

Adii NakHeran berkata...

indah rupa dari khabar,,,
kena hipokrit la eh kat tempat kerja,, dush!!
nk test2x kalo kerja xtension insyaallah boleh,,, kehkehkeh

Sharinginfoz berkata...

memang betul kalau tak selesai kan pening kepala dibuatnya dan effect kerja lain

eelobor berkata...

muka cam ketat gitu? hihihihi

syrupmasin berkata...

betol2..kerje dgn sebaik mungkin :)

mia berkata...

setuju sis, hope mia nnti praktikum, tak terbawa3 problem ke sekolah..huhuhu..

sis azzey, mia ada tag untuk GA..nnti singgah ek

fairusmamat berkata...

Tapi kalau share masalah takpekan..?

ejaMaria berkata...

sama juga kalau ada masalah kat tpt keje... jgm bawa balik rumah... karang naya org2 yg kat rumah... :)

azzey berkata...

mia: tq mia...nanti akak tgk ek....:)

nur berkata...

setuju la azzey..
tapi kekadang terpalit gak emosi skit2
ALL IN ONE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs