UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 31 Disember 2010

TRANSPORT MY PRINCESS KE SEKOLAH..

Urusan membeli buku2 sekolah dan semua kelengkapan persekolahan untuk my princess dah selesai. Sekarang cuma tinggal urusan pendaftaran pada hari Isnin (3.1.2011) ni dan juga urusan untuk transport ke sekolah.

Aku plan nak my princess naik bas je ke sekolah. Sebab waktu persekolahan di apada sesi petang tak mengizinkan untuk aku menghantarnya ke sekolah. Aku dah survey ; RM 40 untuk sebulan. Hantar dan ambil dari sekolah......

Rasanya itu yang terbaik setakat ni. Mintak2 sume nyer okay je nanti...:)

9 ulasan:

eelobor berkata...

dah murah sangat la tuh harganya. boleh la....

ArELeEz berkata...

jadik geng bas sekolah lah abern pasnie, ek? he3..

Izan Ishak berkata...

oklah tu k.azzey. muhaimin pun sebulan je van dah 50 ringgit. pagi 30 ptg 20~

Miecyber berkata...

Hari yang serba sibuk untuk ibu bapa, guru dan murid


Happy New Year 2011

Hanis Azla berkata...

semoga segala urusan di tahun baru nnt di permudahkan.. anak2 akak pun naik van juga ke sekolah nnt..

Selamat tahun baru 2011 untuk azzey & family yer..

simply nana berkata...

nana cam tak caya je nk soh anak naik bas...nk tgk dlu cmner, kalu ok.nak hanta naik bas juga la, murah pun murah kan k.azzey...

jeBateja berkata...

Uikkk...den plak rm80...pehhhh....

Azwani berkata...

sekolah dah nak mula..selamat bersekolah kembali la buat princess akak tu..

akak di tag untuk contest

http://azwanikhairul.blogspot.com/2010/12/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

ardinihumaira berkata...

hari ni adik2 dni balik asrama dah sob sob

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs