UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 21 Disember 2010

UPDATE BLOG SEBELUM LAPPY DIBOOKING !

Baru sampai di rumah, terus update blog. Pagi tadi busy kat office cuma sempat update 4 entry je dan BW sikit-sikit. Sebab ada kerja hakiki yang utama lebih perlu diutamakan......

Sambil tengok Putera Katak kat TV3 sambil2 tu aku sambung update blog dan BW kat umah nih......Ditemani oleh my princess yang dah booking lappy ni untuk 1 1/2jam lepas nih.....Ha3.....bukan nak check in hotel je kena booking dulu tau ; nak guna lappy pun kena booking juga....

So, ade ke sape2 yang nak 'sedekahkan' lappy kat aku ni.....??? Hu3.....

6 ulasan:

kakchik@ella berkata...

patut la tk dtg blog akak ari ni. kebizian rupanya. hehe ..

Adii NakHeran berkata...

awalnya balik keja~~
ni adi ada kat opis lagi =.= sigh*

nur berkata...

azzey.. kem salam si princess yg kiut tu.. kene wat jadual la ye.. tunggu giliran
ALL IN ONE

azzey berkata...

nur: wokay...cute ek?....hi3...tq nur

azzey berkata...

Adii NakHeran: haah...sya blk kul 4:30....

ardinihumaira berkata...

tak pe kak...
wat keje dulu ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs