UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 17 Disember 2010

INI BUKAN TEMPAT BISNES YE!

Aku sebanarnya tak selesa bila tempat aku ni dijadikan tempat untuk sembang pasal bisnes.....promote personal loan....promote barang2 make up....dsb.....

Boleh la nak berniaga, tapi berpada2 lah. respect lah sikit dengan orang sekeliling. Sekarang ni waktu kerja. Jadi faham2 jelah apa yang patut di buat. Bukan menceceh yang bukan2 sampai orang dah tak lalu nak dengar......:(


P/S: Baru je aku sound secara sinis * dengan bibir tersenyum ye....hu3......* sorang hamba Allah ni sebab dok sibuk berkempen barang2 bisnesnya kat meja aku.......KO INGAT AKU NI TUNGGUL???

16 ulasan:

Shaheila Malek berkata...

huhu..promote kat meja k.azzay ye..
amboi, ada juga org macam gitu TT

Lagenda berkata...

tanya je dia blk..nak keja ke nak bisnes??

Hiks..

amirah berkata...

sabo jelah..

!eNa PnG berkata...

hehehe tq for follow blog sy..:)

Fieza79 berkata...

emm layak nya begitu..tegur secara berhemah kan...

Izan Ishak berkata...

mmg tak patut tu k.azzey...

J.M.R berkata...

hope org yg dok promote tu baca blog ni..heheheh

eelobor berkata...

mesti dalam hati yang kena sound tuh cakap...."garang nyer makcik nie" hihihihi

YanaMIB berkata...

hehe..nk meniaga kena tgk mood org keliling gak kn..at least hormat minat org len =)

sWeEtdARLiNG berkata...

kalau dia promote kat meja, biaq meja tu je laa beli barang dia.. kekekekehhh [nak kena nii!]
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

mia berkata...

huwa..mood tak baek ek arini sis

✿....rossa alina....✿ berkata...

mesti lebam je telinga dengar dier promote kan??hehehe..sabar erk? ;p

eVy-D-YaNa berkata...

hye akak~

sy bkn nk buat bisnes kat cni kak..

cuma nak kasik award kt akak..

view cni ek..

Shout Award

=)

enyheartsdiamond berkata...

hye sis, salam kenal! duduk kajang eyh? eny study kat sana :D

azzey berkata...

mia: bkn mud x baik .....tp x nak org amik kesempatan...sesekali kita perlu bertegas dear...:)

Evy Dyana: tq ye dik...:)

enyheartsdiamond:haah kajang....study mana tu?

ardinihumaira berkata...

uisk...
promoter cemtu la dni tak suka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs