UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 17 Disember 2010

NAK KE HARI-HARI

Esok dah hari Sabtu. Plan untuk esok dah ada dalam diari ; tapi tak pasti lagi jadi ke tak. Biar masa yang menentukan.....(hu3......skema abissssss....).

Actually sempena hari cuti esok aku nak cari baju sekolah my princess kat HARI-HARI. Plannya nak ke KL, Kota Metropolitan tu....(statement tak boleh blah.....hu3......), sebab officemate aku cakap kat HARI-HARI banyak pilihan dan harga pun berpatutan.

Ni bukan nak promote plak ; tapi kita sebagai pengguna mesti nak yang terbaik dan berbaloi dengan apa kita belanjakan kannnnn...... Yelah setakat shopping kat HARI-HARI macam aku ni mampu le lagi....:)


P/S: Korang ke mana esok......Kan esok cuti............

2 ulasan:

Weyda Yahya berkata...

ANDA DI TAGGED..JOM!

eelobor berkata...

saya nak hari-hari yang lain... hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs