UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 30 Disember 2010

DIALOG BULANAN ; DISEMBER 2010

Petang ni Dialog Bulanan untuk Bulan Disembar plak. Kehadiran untuk Dialog bulanan ni adalah diwajibkan ; tapi ada juga yang tak pegi……

Aku pun macam malas nak pegi…..tapi kena pegi juga….Malas plak nak bersoal jawab dengan boss nanti…..

P/S: Yang penting esok boleh rehat puas2…..CUTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10 ulasan:

atty's berkata...

Malaysia menang,seluruh rakyat malaysia happy ..sebab dpt cuti..yeahhh..

happy new year.

eelobor berkata...

cuti 3 hari nie. ingat nak balik kampung ke KB, tapi bajet dah kurang. dok lepak2 umah jer la. layan bunga api jer kat dataran nanti

ArELeEz berkata...

sok nak qada' tido seminggu! ho3!! la3..

Miecyber berkata...

Selamat bercuti...

Bila saya blogjogging $$$$$$.....

Hanis Azla berkata...

bestnya dpt cuti free mcm ni kan..

azieazah berkata...

Dulu, tempat kerja Kak Azie pun ada juga Monthly discussion ni, tapi pastu macam tak relevan lagi sebab tak sempat nak settle masalah bulan dulu, dah duk buka masalah bulan baru.

akhirnya buat 3 bulan 1x, baru sesuai...:)

mzhany berkata...

selamat bercuti azzey

Solehah berkata...

amboi leez nak qada tdo tu..hehe..bagus2 cuti esok, bleh blk kg.

ArELeEz berkata...

Solehah,
bese la aku.. tido & aku mmg xbuleh dipisahkan. ha3..

hang nak balik kampongkah? selamat pulang..!

ardinihumaira berkata...

selamat bercuti kak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs