UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 15 Disember 2010

MATA AKU MERAH LAGI

Semalam aku ada citer tentang mata aku rasa sakit. So petang semalam my hubby belikan lah ubat untuk wife kesayangan dia ni....* perasan sensorang....he3........*

Pagi tadi dah okay sikit lepas akau titiskan ubat tu 2 kali malam tadi.......Tapi sekarang ni aku rasa sakit balik. Merah semacam je. Risau gak nih.......

Kalau tak okay juga, memang aku kena pegi jumpa doktor jugak ni.......:(

4 ulasan:

ardinihumaira berkata...

mata dni teruk gak ni kak sebab doc kata mata dni stress. tapi tahan je la sampai exam baru nak pegi buat rawatan mata :'(

fairusmamat berkata...

Ni mesti merah kerana suka skodeng ni.. :)

azzey berkata...

fairusmamat: uiks....tolonglah, x pnh wat keja2 cam gitu.....hu3..

ArELeEz berkata...

stop dolu la pakai contact lens. nanti jadik cam opismate org dolu, abis bengkak mata sampai xbuleh bukak. berair2 mata dia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs