UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 15 Disember 2010

HANDPHONE AKU KAT MANA???

Panik sekejap aku......Seriau pun ada. Bila aku call bunyi ringing, tapi tak tau kat mana. Kat umah tak de......kat bawah seat keta pun dah cari ; sama tak de juga........

Rupa2nya sampai2 je kat office ........... baekkkkkkkkk punya landing kat atas meja. Alhamdulillah, ada lagi rezeki aku dengan hp nih.........Nasib baik tak hilang. Memang le tak mahal mana, tapi banyak jasanya kat aku nih......kadang2 dengan hp nilah aku amik gambar dan masuk dalam blog. Dengan hp nilah juga aku save kan apa2 idea yg tetiba je datang supaya kemudianya aku boleh update kat blog......

Banyak jasa hp ni kat aku. Tu yang aku sayang tu.......:)

4 ulasan:

amirah berkata...

mujur tak hilang

ardinihumaira berkata...

dni kalo hilang henpon memang nanges ah. semua ada dalam henpon pasal huhu... rela hilang dompet dari hilang henpon. siriyes

fairusmamat berkata...

Samalah.. Dalam nset ni juga la aku duk taip entry malam2.. Pasal aku takde PC kat umah.. huhuhu..

ArELeEz berkata...

org pun selalu gak t'tinggal kat opis. soknye baru amik. hu3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs