UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 22 Disember 2010

DAH 1/2 HARI .. MASA CEPATNYA BERLALU

Dah 1/2 hari kat ofice. Buat keja itu ini ; tak sedar masa berlalu. Memanglah kannnn....Masa terlalu cepat je berlalu. Kena pandai2 mengisi masa yang terluang tu. Jangan dibiarkan terbuang begitu sahaja.

Ada orang kata termenung atau mengelamun pun mengisi masa juga.....TAPI tak boleh termenung atau mengelamun banyak sangat. Dah macam membuang masa pulak...

TAPI kalau dengan mengelamun tu boleh dapat idea untuk update blog ...... tak pe juga ; kira okaylah tu untuk mengisi masa yang ada.....:)

4 ulasan:

Tilam berkata...

saya pun tak ada idea nak tulis apa apa hari ni...lagi dok cuti ni...

eelobor berkata...

layan jer blog atau fb, hihihi

ardinihumaira berkata...

dni pon tadde idea kak. huu

fairusmamat berkata...

Masa pantas berlalu adalah ciri2 kiamat kecil..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs