UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 25 Disember 2010

MY PRINCESS YANG DEMAM KENA HUJAN...

Kesian dengan my princess yang demam. Tengah baring je tu kat aats sofa. Agaknya tak tahan kena hujan petang tadi. Cuaca pun sejuk je nih ; aku pegang badannya pun panas sikit.

Suruh dia rehat je. Selalu waktu2 macam ni dia yang booking lappy ni update blog. Tapi malam ni macam tak de mud je.......Sian dia.

Memang sejuk malam ni. Aku plak sambil update blog sambil layan Filem era 80-an ; JEJAKA PERASAN. Filem JEJAKA PERASAN ni memang popular dulu. Lakonan Salleh Yaacob, A R Badul, N D Lala, Liza Abdullah dan Tantiana Hamzah.........Best juga tonton filem2 lama nih.....

2 ulasan:

Woofer Storm berkata...

time hjn siok layan tdo ni^^hehee

ArELeEz berkata...

kim slm kat abern, ek?!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs