UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 24 Disember 2010

SHOPPING BARANG2 DAPUR DI MYDIN

Baru sampai umah dari membeli barang2 dapur kat MYDIN Seksyen 7 Bangi. Kebetulan dah banyak barang2 dapur yang habis. Beselah dah hujung2 bulan nih......

Aku memang sker shopping kat MYDIN sebab harganya yang memang murah. Berbaloi2 dengan apa yang dibelanjakan. On the way balik tadi sempat singgah makan laksa di Restoran Nasi Ulam kat Reko Sentral. Memang sedap. Ini kali pertama aku rasa sedapnya laksa sejak setahun aku tinggal kat sini....:)

Tak cukup makan semangkuk (share ngan my princess) ; tapau lagi sebungkus. My hubby pun dah 'terpikat' dengan rasa laksa yang sedap tu.....Lain kali kalau teringin nak makan laksa sure aku akan ke situ lagi......:)

6 ulasan:

IMANSHAH berkata...

salam Azzie

saya pun peminat tegar Mydin

ardinihumaira berkata...

dni tiap2 minggu shopping di mydin mall :D

fairusmamat berkata...

Huh, kat Melaka ada 3 Mydin Shooping Mall..

mzhany berkata...

hany kt ganu mmg sokmo ke mydin, tp kt sini jauh sket mydin...so pergi je giant n jj tuh.

eh azzey, akhirnya dpt mkn laksa eh...dr mlm hr tu lagik nk laksa kan ;)

YanaMIB berkata...

sedap eh? xpernah rs lg laksa kt nasi ulam..ns campur kt c2 pun sedap..hehe~ ^_^

azzey berkata...

YanaMIB: Haah sedap....cuba le nanti...Yana dok mana ek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs