UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 15 Disember 2010

CADAR BARU ; CAT BARU

Cadar yang aku order untuk my princess dah sampai. Dia sendiri yang pilih.....Melayang le dalam RM 70++........Blue kaler gitu......

Sengaja dia pilih kaler biru coz nak padankan dengan cat kat bilik dia. Dia yang cat sendiri baru2 ni.....Sehari suntuk dia dapat siapkan . Aku pun dah janji ; so kenalah belikan cadar ni......:)

P/S: Cadar aku tak sampai2 lagi nih.....:(

5 ulasan:

Sharinginfoz berkata...

mana cadar biru tu nak tengok

azzey berkata...

Sharinginfoz: x sempat nak amik gambor lagi....nanti ek...heh3....

eT berkata...

hehe...nk tgk gambar...:)

fairusmamat berkata...

Taruklah gambar.. nanti boleh komen.. Ok ke tak.. Aku ni kan pakar deko.. Kalah eric leong.. Hahah..

ArELeEz berkata...

klu ade lebih, sedekah la kat sini. heh3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs