UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 21 Disember 2010

SINGGAH DI TUGU NEGARA

~ I love this picture.....Taken by my hubby....Di hadapan TUGU NEGARA


Percaya atau tidak ye.......*sila percaya....he3.....* Dah 19 tahun aku tak ke sini. Melawat TUGU NEGARA. Last sekali datang sini masa di sekolah menengah. Ikut rombongan sekolah. Subuh2 lagi dah tunggu bas kat tepi jalan besar......:)

PLAZA TUGU NEGARA ni terbahagi kepada 5 bahagian........Tugu Negara, taman bunga, astaka, kolam air pancut dan Tugu Peringatan.

Memang indah pemandangan di sekitar TUGU NEGARA ni. Masa ni aku singgah sebelum shopping barang2 persekolahan my princess di KL baru nih. Ramai pelancong asing yang singgah dan amik gambar kat TUGU NEGARA masa tu. Rasa bangga je dalam hati........


~ Pintu masuk ke PLAZA TUGU NEGARA

~ Boleh main sorok2 nih.....heh3...



~ Taman yang indah pemandangannya.....

~ Lorong yang boleh dilalui untuk menuju ke TUGU NEGARA

~ Look at us........Me & my princess

~ Ampunkan dosaku.....hu3.....




~ Ba...ba ....cak.....!



~ Berlatar belakangkan kolam air pancut yang dibina di tengah2 astaka.....

~ Di hadapan Tugu Peringatan...

~ Semuanya dijelaskan di sini.....:)

4 ulasan:

ardinihumaira berkata...

sportingla hubby akak :)
bestnye bergambar sakan tu ^__^

mia berkata...

akak..seyesly, sis nmpak mcm adik n kakak dgn princess tu..ekehkehke...

Azwani berkata...

akak dengan anak akak macam adik beradik la..tak macam mak dengan anak

Adii NakHeran berkata...

best2x,,, len kali nk ikot boleh?
hehehe,,, xd la guwau jeq,,,
bestnya~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs