UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 29 Disember 2010

UPDATE2 !!! MY SHOUTBOX ...


Just nak inform pada kengkawan sume. Aku dah sediakan SHOUTBOX ye untuk kengkawan sume say salam, hai , hello dan hape2 jugalah …..asalkan kita terus jadi kawan ye…Hi3…..

Sebelum ni dah ada kawan2 blogger yang mintak aku buat SHOUTBOX ni …..Baru malam tadi sempat buat. Itupun my princess yang tolong buatkan…..hu3……

4 ulasan:

Miecyber berkata...

Baguslah ada shoubox..

I like it...

Bila saya blogjogging $$$$$$.....

eelobor berkata...

dah semakin canggih la dia nie

nur berkata...

azzey
yeay da ada sb!!!
ALL IN ONE

ardinihumaira berkata...

hehe dni buang shoutbox sebab tak sempat tengok. pastu ada lalat yang buat onar kat situ... :) nanti dni tinggal jejak kat shoutbox akak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs