UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 20 Disember 2010

BORING .....

Bila dah boring ada masanya tak tau nak buat apa dah.Tengok TV pun asyik2 citer yang sama berulang2......Nak kuar pun tak tau ke mana.......Nak sembang pun macam dah tak de idea nak disembangkan.....

Sudahnya boring jelah jawabnya......Korang kalau boring buat hape ek?


*Entry boring.......hu3....

10 ulasan:

♥ manje ♥ berkata...

kita kalo boring... ulit buku ler apalagi... ~

Adii NakHeran berkata...

kalu borink2,,,
kuar dating la~~~
kekekekui,,,
apa kata cari kerja~~
xd la boring,, penat ada la nanti~~
apa pun dont take serious this joke,,
always keep smile :))

Izan Ishak berkata...

kalau boring...tido syok jugak. tp mata pulak takmo lelap kak azzey..

sW33tdARLiNG berkata...

posting benda sama kat FB tadi.. nak tau adik saya cakap apa?
type 'BORING' dan hantar ke 23388
macam ciiii kaannnn...? heeeks
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

erienz berkata...

biasalah kadang2 manusia ni ada satu tahap kite akan jadik boring tanpa sbb...tp x pe....anggaplah ia pun satu xtiviti...hehehe

syrupmasin berkata...

kalau boring makan la jawap nye :)

eelobor berkata...

senang jer....buat jer apa yang terlintas di hati rasa nak buat

mia berkata...

saya kalau boring, tgk muvie sis..tak pon baca komik..eheh..mia mmg jenis yg jarang keluar rumah..hehe

fairusmamat berkata...

Apa kata kalau boring je korek hidung.. hahaha.. Gurau je..

ardinihumaira berkata...

dni hari ni baru dapat rehat :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs