UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 16 Disember 2010

MAKAN2 DI MC D


~ Mc Chicken from McD....Ini my princes yang order


Ni citer makan2 kat McD di Genting masa aku ke sana baru2 nih. Kalau kat McD ni ada 2 menu je yang aku sker.

Bubur Ayam McD dan Kentang Goreng yang macam kat atas tu. Sesekali layan jugalah burger.......:). Bubur Ayam sedap makan panas2 macam tu juga dengan Kentang Goreng. Rasa kentang goreng yang sikit kenyal tu yang buat aku sker.....

So, lunch ni ada ke yang plan nak makan di Mc D ???



P/S: Cuaca dah gelap ; nak hujan.......Hujan tu rezeki kannnnn. Line tenet (lagi2 broadband) makin teruk lah nanti nih.....:(

7 ulasan:

lady XOXO berkata...

SISSSSSSSSSSS

jgn la rasuk xo.. adoiiii tak tahan tngok BURGER MCD NGAN FRIES.. adusssssss

ni wat nk tambah berat nie.. adusssss

fairusmamat berkata...

Dah setahun lebih boikot MC. D.. Memang ada selera nak makan. Tapi boikot tetap boikot.. Jangan marah erk..

mzhany berkata...

azzey, tetibe kan teringin ar nk makan breakfast mc d...uu nk cari la esok ;)

eelobor berkata...

bab burger memang kat McD yang terbaik.....

azzey berkata...

fairusmamat: buat apa saya nak marah2.......x baik kannn , lg pun masing2 punya pilihan.....:)

ArELeEz berkata...

eii..!! fastfood! kolestrol2.. ;P

ardinihumaira berkata...

nak beger.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs