UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 29 Disember 2010

TAHUN 2010 BAKAL MELABUHKAN TIRAINYA…..SELAMAT DATANG TAHUN BARU 2011

Hari ni dah 29.12.2010. Hanya 3 hari je lagi untuk kita melangkahkan kaki ke tahun baru 2011. Tahun 2010 pula akan melabuhkan tirainya…..

Sebagaimana biasa…..Tahun Baru sinonim dengan azam baru. Apa azam baru korang? Aku plak….yang pasti nak jalankan tanggungjawab sebaik mungkin sebagai seorang hamba-Nya, seorang isteri, seorang ibu, seorang anak dan seorang pekerja……..Perghhhhhhhhhhhhhh…..banyak tu. Mudah2an dapat ditunaikan.

Azam yang jelas boleh dilihat…nak join senamrobik kat office aku every week tanpa gagal ; kecuali kalau tak sihat atau outstation….hu3……

3 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

selamat thn baru azzey
alhamdullilah..azam 2010 dah terlaksana..
hanya azam 2011, menanti giliran..moga tercapai..amin

ArELeEz berkata...

org b'azam nak jadik kurus & sexy cam tiz zaqyah. ;P

ardinihumaira berkata...

dni tak de azam lagi ni :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs