UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 25 Disember 2010

HANDPHONE BARU ; KEMUDAHAN BERBLOGGING DI MANA2......SUKANYA!

Tengah BW dan sambil2 tu tulis entry........He3......dari pagi tak de kat umah.....Baru 3 entry je dapat publishkan. Pagi2 lagi dah kuar . Jalan2 pusing KL.Sampai pukul 3 lebih ; terasa penatnya. Jalan jem; orang punyalah ramai kat SOGO tadi. Macam pakat je ramai2 kuar sekali.....

Ke Pertama Complex tadi ; my hubby beli hp . Gantikan yang lama tu dah macam 'hidup segan mati tak mau'....hu3. Sampai kadang2 susah nak tekan no untuk dail. Jadi dah memang waktunya lah hp tu ditukar baru......hu3.......NOKIA C3 je pun, nak beli yang mahal tak mampu......

Aku sker je NOKIA C3 nih. Boleh aku berblogging di mana je lepas ni ; janji ada access internet. Kemudahan dah ada ; elok diguna untuk tujuan yang sebaiknya. Bukan untuk dipandang atau buat 'tak tentu hala'.....kannnnnnn.......:)


P/S: My hubby dan my princess tengah lena dibuai mimpi tu; penat berjalan sehari suntuk.......

3 ulasan:

Tilam berkata...

wah tgh berjalan pun bleh upadte blog..hehehe..blog di mana 2 yer tak?

BEN ASHAARI berkata...

huih..menarik tuh..

Hishyamuddin berkata...

wah, berkenan gak kat c3 tu..t ade rezeki mungkin pakai la nanti..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs