UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 16 Disember 2010

NASI PUTIH DAN SAYUR NANGKA MASAK LEMAK

Baru lepas lunch. Kat rumah tak sempat ; sibuk melayan kerenah my princess yang tengah update blgo dia. Tapau je nasi berlaukkan ayam goreng dan Sayur Nangka Masak Lemak.......Ada ikan masin sikit yang digoreng pagi tadi.

Alhamdulillah kenyang juga. Line tenet kat umah okay.....means memang kat office aku ni yang tak de access pagi tadi. sekarang dah okay. Risau gak takut2 lappy problem........Bukan sikit RM tu....hu3......

Korang mesti dah makan. Ada ke yang makan kat McD tadi??? Heh3......

4 ulasan:

Woofer Storm berkata...

blm mkn lagi ni,lpar laaa.hehee

♡ Sutera Kasih ♡ berkata...

perghhh sedapnyaaa sayur nangka masak lemakkkk!!

ArELeEz berkata...

org masak lagik..! kurma telur ngan acar rampai. marvellous, owh.. ;P

ardinihumaira berkata...

dni makan bihun je sob sobb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs