UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 19 Disember 2010

UPDATE LAGI ; BARANG2 KEPERLUAN PERSEKOLAHAN ...




Update lagi tentang barang2 persekolahan yang dah dibeli untuk my princess tadi.


1. BEG CONVERSE - RM39.90

2. Baju kurung sekolah ; M N K (2 helai) - RM 30.20 ; Diskaun 10% (KAMDAR)

3. Kain merah (sehelai - RM 17.90 (KAMDAR)

4. Tudung sekolah (sehelai) - RM 8.90 (HARI-HARI)

5. Bekas pensil - RM 5.00

6. Pensil - RM 3.90


So, jumlah keseluruhan untuk semua ni RM 105.80. Jumlah kesemua sekali ; termasuk yang dah dibeli sebelum ni ialah RM 171.40.

Masih ada lagi barang keperluan persekolahan yang belum dibeli ;kain biru sekolah coz tak de stock dan juga buku2 sekolah yang aku plan nak beli hari Selasa ni........

Korang macam mana....... Dah get ready ke barang2 persekolahan untuk anak2 sume?

11 ulasan:

mzhany berkata...

waaaa...smangat kan..hehehe tak sabo nak tengok princess nye memakai baju sekolah ;)

Citarasa Rinduan berkata...

salam..

wah, senyum sokmo anak azzey, sure malam nie dah mimpi ke sekolah dgn pakaian dan alatan baru.

umai belum lagi...

Kalamhati berkata...

beg converse lg tu..hehe
mesti seronok giler anak dara azzey tu..=)

!eNa PnG berkata...

alahai....



banyaknya nak beli.. teringat masa skolah dulu-dulu..:D

ardinihumaira berkata...

adik2 dni pun dah shopping sakan. hehe best tengok diorang try barang sekolah

eMMe berkata...

teringat zaman kanak2 kite dulu la azzey, susah payah mak ayah kite cari duit utk beli barang2 keperluan skolah kite, camni kite nant, yg dah ade anak sendiri.....?

Redbloodsnow berkata...

WAHH..DAH SIAP TERSEDIA EK. ZIE LAK HUJUNG BULAN NIH NK BELIKAN BARANGAN SKOLAH CKIT UTK QIERA.

SAJE JE NK TLG KAK MIDAH..HEHE

azana berkata...

wa...ma sy ckp esok nak p bli brg sekolah tok budak2 ni... excited la wei dapt brg br...

sahromnasrudin berkata...

RM 500 pasti tak cukup kan....

Izan Ishak berkata...

izan pun blm complete lagi belikan baju sekolah n beg dia. lain2 semua dah rady dah~

azzey berkata...

shahromnasruddin: mmg x cukup...:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs