UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 26 Disember 2010

KE TAMAN BURUNG KL..PART 1

~ TAMAN BURUNG KUALA LUMPUR

~ Sempat posing sebelum masuk ke Taman Burung tu......

~ Cute je burung kecik yang kaler kuning nih....

~ Burung tu malu2 plak dengan aku.......hi3...

~ My princess dengan senyum di muka ; tapi cuak sebenarnya ....takut kena patuk ngan burung tu........:)

~ Burung ni pun sker jagung....Mesti jagung manis tu......hu3......

~ Memang betul2 semulajadi hutan kat dalam Taman Burung nih.......Kawasannya pun memang luas sesangat......

~ Welcome to The Bird's Park......heh3..... (aksi ibu & anak.....:)


~ My princess dah jadi sawan kamera cam aku....kat mana2 pun suruh aku amik gambor dia. Ni tengah bagi ikan makan nih. Nampak tak kotak kecik kat tepi my princess tu....Umpan ikan boleh beli kat situ. Satu 50 sen je....

~ Laju je ikan2 ni berebut makanan yang my princess taburkan kat dalam air tu.....Besar2 gak ikan nyer....

~ Landskap yang menarik....

~ Macam2 jenis burung ada...Yang tak pernah kita nampak pun ada .......


Semalam aku, my hubby dan my princess ke KL lagi. Dah kebetulan kat KL , terusle singgah ke Taman Burung NI. My princess ni memang adventure sikit. Dia yang sker tempat2 cam gini.

Tiket untuk dewasa RM20 dan kanak2 RM10 (Mengikut yang ada ditulis kat situ). So kami bertiga RM60. My princess consider dewasa lah coz dah 13 tahun.... kawasan Taman Burung nih memang luas sangat. Memang letih kalau nak pusing semua tempat. Laluan jalan kaki yang dibina, dikelilingi dengan hutan semulajadi dan juga landskap yang menarik.......Memang cantik.......


* To be continue.....

6 ulasan:

erienz berkata...

bestnye gi The Bird's Park...,siap posing2 lagi...anak beranak dah mcm adik beradik...sangt cute...

fara berkata...

dah lameee plan nak pegi taman burung.
tp tak kesampaian lg.
bestnyeee!!!

meare berkata...

a'ah,br nk tulis mcm dua beradik kat atas ereinz dh komen.

ardinihumaira berkata...

wow! seronoknya. cun kan burung2 tu

ArELeEz berkata...

taman burung buleh blah lagik la.. tp, klu taman ul*r, eii yeee..! geli, noks..!

Mata Hati berkata...

dah besar rupanya anak.. ingatkan adik dan kakak tadi..^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs