UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 14 Disember 2010

SUKA TAPI GELI TENGOK PUTERA KATAK

Sambil blogging sambil layan citer PUTERA KATAK.Aku sker tengok citer nih......walaupun orang kata ni citer dongeng, tapi..........

Bila scene yang ada katak tu...then camera plak zoom kat badan katak tu....GELI plak aku rasanya.......Hu3......

* Dengar suara pelakon je tanpa tengok citer okay tak? Heh3........

5 ulasan:

ArELeEz berkata...

org pun tgk gak kdg2. tp, bile ade yg pegang katak tu, mula la t'geliat2 sambil mulut nie dok sumpah-seranah! hadoi la..

CiK PuaN NeTTY berkata...

hehehe..mmg geli..tgok badan die yg mngerutu tuh,mmg tak selera nak makan..hehe

jom join GA ni=)

http://skyjuicemyself.blogspot.com/2010/12/nak-wat-jugak-tak-kire-smbil-hentak2.html

AISHA SAAD berkata...

gila geli citer nihh!
aku mmg pantang smp masa cuti ri tuh adik aku soh aku lepak bilik sebab dia nak tgok citer kang kalo aku turun mmg tak dapat laa. hah

ardinihumaira berkata...

dni lom tengok lagi kak :D

eMMe berkata...

Salam Azzey, geli jgn tengok le
baru tak geli, hehehee....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs