UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 19 Disember 2010

SELAMAT PETANG ; BARU SAMPAI DARI KL MEMBELI BELAH KEPERLUAN SEKOLAH

aSelamat petang semua..........Ha3....selalunya aku mulakan entry dengan ucapan selamat pagi ; sebab update waktu pagi. Hari ni tak dapat update waktu pagi coz awal2 pagi lagi dah kuar ke KL.....membeli baju dan beg sekolah my princess.

Ni baru je sampai rumah. Penat betul. Ramai2 gilerrrrrrrrrrrrrrrr orang kat KAMDAR tadi. Niat nak beli baju sekolah di HARI-HARI terpaksa dibatalkan coz tak de saiz dan kain yang sesuai. .......cuma dapat beli sehelai tudung je kat HARI-HARI tu.......:(

Sudahnya dapatlah 2 helai baju kurung sekolah di KAMDAR dan beg sekolah di gerai2 berdekatan.
Means, kain sekolah je lagi yang belum dibeli. Pelan2 lah nanti cari lagi. Dah penat sangat. Dari pagi kuar sampai sekarang baru ada kat umah. Letih juga mencari barang2 keperluan sekolah nih.........

4 ulasan:

aNaYaNa berkata...

hehe..kak penat xper demi princess tesayang..:)

eelobor berkata...

bagi duit kat princess, suh dia pilih sendiri jer.

relevan berkata...

Selamat shoping..

ardinihumaira berkata...

kalau dapat semua barang baru, semangat pun naik kak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs