UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 14 Disember 2010

BLOG.....UPDATE DAN TERUS UPDATE

Dah hampir jam 4:30 petang. Sekejap lagi aku nak balik umah dah. Tapi masih juga nak update entry..*he3..tamakkah aku....?"

Bukan tamak tapi cuba mengisi masa dengan sesuatu yang berfaedah. Kerja dah siap.....so daripada aku dok menung je tunggu masa nak thumbprint ; its better for me to do something....Something a gud thing! Hu3.....

Dalam 3-4 minit dapat gak 1 entry.....Kan okay tu......Macam tips2 blogger otai yang pernah aku baca. Update je jangan jemu. Kalau jemu, tu yang blog jadi lesu tu......

P/S: Okay aku nak balik dulu....Nak pegi TESCO dengan my hubby......:)

4 ulasan:

cik kedondong berkata...

blog larian memang best..ramai pulak jiran2 nak lawat2..keje tak habis lagi..jiran di lawat dulu

Magrib berkata...

comel ja hahaha..

okeh la.. selamat bershopping d tesco..

blog menarik dan.. follow anda..

ArELeEz berkata...

giler rajin..! cayalah!

azzey berkata...

Areleez: ha3....baru ko tau...*sambil kenyit2 mata*.....he3.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs