UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 23 Disember 2010

MAKAN TENGAHARI DI PETANG HARI

Baru jelepas makan. Nasi berlaukkan ikan bilis goreng dengan bawang dan timun sebagai ulam. Makan dengan Kicap Kipas Udang......Nasi panas2 ; sedapppppppp........Tau2 kenyang je.. :)

Tengahari tadi tak makan ; tak sempat. Sempat masakkan my princess je. Kelam kabut sikit coz pegi belikan buku2 sekolah dia. Hari ni pun agak busy ; tu yang tak dapat nak update sesangat tu..hu3..

Sekarang baru ada masa nak update lagi dan BW. Sementara tunggu my hubby balik. Boleh minum petang sama2. Petang ni goreng keropok lekor dan buat air teh 'O'panas.....okay kot.. he3..


P/S: Malam ni nak tengok citer JANIN kat Alamanda......Ada sape2 nak join ??? Heh3..

2 ulasan:

Ujang9897 berkata...

terasa nk mkn kopok leko

J.M.R berkata...

JANIN tu mcm best kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs