UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 11 Disember 2010

BREAKFAST NASI GORENG DAN FILEM NASIB LABU-LABI

Selamat pagi semua. Ada ke yang tengah bersarapan tu? He3......Sebab aku pun baru lepas bersarapan dengan my hubby dan my princess.

Masak nasi goreng dan my hubby beli nasi lemak untuk dia dan my princess. Karipap pun ada ; terubat rindu karipap buatan my mum di kampung. Aku beselah.....selalu pun bese breakfast dengan segelas susu dan 1-2 keping biskut je.......

Tapi cuti2 macam ni temankan my hubby dan my princess. Layan le juga sesenduk nasi goreng. Sambil2 tu tengok citer 'Nasib Labu-Labi' di ASTRO PRIMA........

* Makan bersama mengeratkan hubungan di antara ahli keluarga....:)

4 ulasan:

ardinihumaira berkata...

dni baru siap makan mi goreng :D

Sharinginfoz berkata...

citer labu labi memang tengok banyak kali tak bosan kan

RM1,000 Setahun Blogging

Nur Azila Ismail berkata...

sama la . nasi goreng . heheee

ArELeEz berkata...

sesenduk jer? isk3.. tu baru mukadimah tuh! ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs