UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 10 Disember 2010

JUNK FOOD .....KEROPOK IKAN

Tetiba terasa nak makan sesuatu...yang ringan...yang crispy......Keropok ikan okay kot........

Terus aku request from my hubby dan sepantas kilat dia menurut perintah ; pergi kedai yang berdekatan untuk memenuhi permintaan mifey nya nih.....he3......

Orang kata makan junk food selalu tak elok, tapi sesekali tak pe kot......:)


* Awal sangat dinner tadi.....tu yang cepat lapor balik tu......

7 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

azzey..dinner jam berapa...

hehehe..nasiblah awak jenis badan kecik..kalau mcm ayu..macam pau tau...

mzhany berkata...

huhu jenis badan tak naek xpe la azzey, mkn bile2 pun...hohoho kalau mcm hany erkkk....

eelobor berkata...

suami pun mesti orang gomen gak nie, sebab menggunakan konsep SYMP

simply nana berkata...

uuiik...pas tur tgk movie kan..misti layan....jea

ArELeEz berkata...

tetibe t'ingt kat kopok losong. makan ngan sos. best2..

ArELeEz berkata...

eh! org ade kasik award. amik after 12 p.m, 11/12/10

d_LA berkata...

dla arini layan kopok keping..mmg bezzzzz !!!

p/s : dear, dla suggest azzey wat popup comment lbh cpt load..cdgn jer taw :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs