UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 5 Mei 2010

Jom pEgI TeScO....



~ Serius je hubby aku nie..tgh drive nk ke Tesco...

~ Aku beselah....posing x sudah2..dlm kete pon jadik..ahakss..

~ Kat tangga escalator pon leh posing lagik..mmg aku sawan camera..hu3..

Hari ni (05/05/2010)....aku nk pg kursus..Sebelah pagi kene masuk office sekejap...ingat dptlah pelepasan, x yah datang...tp ...x dpt juga...coz pegi pukul 2..Aku nek kete jabatan...X kuasa aku nak bwk kete sendiri..buat perabih myk je...ha3...Lagi pon 8 org yg pegi...so Adelah pemandu yang hantar....

Alkisahnye...semalam (04/05/2010)..balik keje, aku terus ajak hubby aku g beli brg2 skt for my Courses....Kat ne lagi....yang paling dekat nak terjah, Tesco le jawabnye....Before that, we alls mkn dulu kt Food Court ...he3..malam x payah masak....Yang paling best, huby aku meng"EL" dirinya semata2 nak habiskan masa ngan aku before pegi kursus....Thank you b...I really appreciated that...U r my love & my everything...chewwahhhhhh...ha3...

Tapi sebenarnya...sedih nak tinggalkan dia..even just for 3 days & 1 night..hus..waa....Dah tugas nak wat camane.....Okaylah..nak tau ape aku beli????
Tungguuuuuuuuuuuuuuuuuu.....


2 ulasan:

ArELeEz berkata...

jiwang karat ahh.. ;P

azzey berkata...

... Dun b je les arr...he3..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs