UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 14 Disember 2010

BLOGWALKING

Aku tengah BW semua blog yang aku follow. Kalau boleh semua entry blog2 tu aku nak baca dan komen....Tapi apalah dayaku.....*heh3...skema kejap.....*Tak mampu nak buat semua tu sekali gus.

Tapi aku memang tak senang hati bila tak dapat BW semua blog2 yang aku follow esp kengkawan yang sudi datang dan komen kat blog aku.

Kalau boleh aku tak nak ter'mis' satu entry pun.....Tapi apakan daya kannnnnn......AKU CUBA SEBAIK YANG MUNGKIN untuk BW ke blog kengkawan sume ye......

P/S: Aku betul2 menghargai kawan2 yang setia dan selalu datang blog aku. Macam tu juga dengan silent readers.....*eh2? ada ke??????....* KORANG ADALAH SUMBER INSPIRASI AKU......

2 ulasan:

Shaheila Malek berkata...

jgn lupa bw sini jugak :)

mzhany berkata...

huhu ada, ni hany dtg ;)

umm skrg siang susah la nk BW, busyy sgt...sowwii yer azzey, mlm je la nmpak kelibat hany ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs