UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 9 Disember 2010

YANG SIMPLE UNTUK MAKAN MALAM

Baru siap masak untuk makan malam. Menu simple je....Ikan kembung masak singgang, Ikan kembung goreng,ikan masin goreng dan kacang buncis goreng bercili.......

Aku dah jemu makan kat luar. Dah sampai tahap tak tau nak order apa dah, tu yang gagahkan juga masak sendiri tu ; even badan tak berapa sihat.

Okaylah, stop dulu........Nak mandi then boleh siap untuk makan malam dengan family........Selamat menjamu selera juga untuk kengkawan semua ye......:)

8 ulasan:

eelobor berkata...

saya dah lebih minggu tak makan malam. dulu makan nasi 3 kali sehari, kini cuma sekali waktu tengahari jer. waktu pagi cuma makan roti & air, malam lak cuma minum air jer. agak2 boleh turun tak berat badan? hihihiih.....tak tahu berjaya tak target 3 bulan utk turun kan sket berat badan

ArELeEz berkata...

org pun nak start masak baliklah. tp, tido itu adalah best daripada masak! camno tu? hu3..

ciK mOt ©™ berkata...

rajinnya...nak sikit...
malas tul nak masak...haahaha

Kalamhati berkata...

Akak wat singgang gak lunch td..hehe

Citarasa Rinduan berkata...

ayu pun tak makan malam...
perut tak pernah rasa lapar..

eelobor, insyallah pasti berjaya..janji awak makan banyak sayuran daun hijau dan buah-buahan..
jgn minum ais yer...lebihkan air suam

azieazah berkata...

Macam terbalik plak. Kak Azie dah bertahun tak pernah beli makanan luar utk family, memang masak jer hari-hari. Sampai taktau nak masak apa lagi dah...
Makan di luar hanya bila bekerja itupun jarang, sebab lebih suka bawa bekal.

Singgang, memang best! Lauk orang demam.

eelobor berkata...

ayu: trima kasih atas kata2 semangat itu, hihihi

amirah berkata...

simple nyaaa lauk azzey ni. kalo saya simple = telur mata kerbau..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs