UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 10 Disember 2010

LAPPY KU YANG KENA BOOKING

Hari ni agak ngantuk. Malam tadi tido pun lewat dari bese. Sekarang bukan aku sorang je booking lappy ni ; my princess pun sama. Dia pun dah ada blog juga.

Terpaksa le gilir2......Yang jadi mangsa ; of course my hubby coz aku paksa dia temankan aku BW. Ha3......Nasib baik dia sporting.

Sambil2 dia layan cite kat TV.......Aku terus BW.....Sudahnya TV yang tengok dia...hu3......

4 ulasan:

nurkass berkata...

bertuahnya dpt husben camtu..sanggup teman isteri..sib baik dia tak booking sama..hehe..

eelobor berkata...

hehehe, sporting tul husben dia

Azman Roslan berkata...

sian dia kena temankan.. heheh

ArELeEz berkata...

undi la.. pastu, amik no. giliran. he3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs