UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 8 Disember 2010

BLOG LARIAN


Terjumpa entry BLOG LARIAN ni kat blog dni (ardinihumaira) masa BW tadi. Kalau segmen2 yang mendatangkan kebaikan ni tak salah mencuba kan.nnnnnnn…..

Tujuan BLOG LARIAN ni dibuat macam yang aku faham adalah untuk memudahkan kita blogwalking ke blog2 tertentu yang dah disenaraikan untuk dikunjungi. So, lebih mudah dan menjimatkan masa.


Kenapa aku sker bogwalking…..?

“ Saya suka blogwalking kerana dapat menambahkan ramai kenalan dalam dunia blogging ni selain dapat menambahkan ilmu dan juga info-info terkini. Blogwalking juga dapat merapatkan lagi silaturahim di antara blogger2 yang ada…”


Syarat2 untuk join BLOG LARIAN :-


1. Letak banner ni dan link kan ke http://bloglarian.blogspot.com/

2. Lengkapkan slogan “ Saya suka blogwalking kerana…..” (tidak melebihi 30 patah perkataan

3. Follow Bloglarian

4. Tag 3 orang atau lebih rakan

5. Sila beritahu rakan yang anda tag melalui komen

6. Tinggalkan link post anda di komen entry ini

7. Peserta BlogLarian akan dilistkan mengikut turutan

8. Tiada tarikh tutup buat masa ini

So aku nak tag :-

My Litle Sista – Areleez

Gadis Kampung

Eelobor


Kalau ada kengkawan lain nak join pun boleh . Tak semestinya yang aku tag ni je. Selamat men'join'kan diri ye!


2 ulasan:

kakchik@ella berkata...

Akak pun kena tag azzey. N3 nya now in progress. Hehe ..

Gadis Kampung berkata...

GK ambik ye azzey...thanks sudi tag nama GK...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs