UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 2 Disember 2010

UPDATE !....MAAF YE, AGAK BUSY

Baru ada masa nak BW dan update blog. Since oagi tadi AGAK BUSY. Dalam busy2 tu tetap dah arrange2 masa untuk blog aku yang tercinta nih!

Hu3........Tak lama lagi waktu lunch. Korang dah rancang2 ke nak makan apa hari nih? Rojak Ayam pun sedap juga ye .....Atau pun yang baru2 sembuh dari demam tu ; Bubur Ayam Mc’D pun menarik gak kot........hu3.....


P/S: Tq pada semua kengkawan yang singgah dan komen kat blog ni walaupun pagi ni tak sempat nak update lagi.....THANKS A LOT!!!

6 ulasan:

eelobor berkata...

hehehe, nak kuar lunch pun sempat lagi satu entri kan? hihihi

wahida berkata...

bubur MC D? mcm nak order je tuk lunch nnt...thanks bg idea!!

Gadis Kampung berkata...

rojak ayam tue macam ne azzey?

Kalamhati berkata...

hehe have a great lunch!nak kirim!..=p

ArELeEz berkata...

bile la dpt rase rojak ayam tuh? uwaaawaaa..

azzey berkata...

Gadis Kampung: Rojak yang bese tu tp ada ayam goreng. mmg sedap. kat sini popular sgt!!!

Areleez: meh le cni , dpt le rasa......heh3.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs