UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 8 Disember 2010

SITI HARAP DAPAT ANAK TAHUN DEPAN

SITI bersama suami dan kakak ipar, Zaini (lima dari kiri) dan Xian Yin (dua dari kiri) pada sidang media Sity Avita Sdn. Bhd. baru-baru ini.


TAHUN 2010 bakal melabuhkan tirai untuk memberi laluan dengan kehadiran tahun 2011. Sepanjang tahun ini, penyanyi kesayangan ramai, Datuk Siti Nurhaliza seakan-akan menyepi sedikit dalam dunia seni. Tiada konsert, tiada album baru malah baru-baru ini telah menarik diri daripada bertanding dalam Anugerah Bintang Popular.

Waima Siti ada merakamkan album CTKD (Canda, Tangis, Ketawa, Duka) bersama sahabat baiknya, Kris Dayanti pada tahun lalu dan album solo berjudul Tahajjud Cinta pada tahun yang sama.

Bagi peminat Siti yang sentiasa mengikuti dirinya, pasti sedar tahun 2010 bagi Siti telah diisi dengan aktiviti perniagaan.

Seolah sudah serius terlibat dalam perniagaan dan sudah mula perlahan-lahan meninggalkan dunia nyanyian. Siti Nurhaliza dengan jelas menidakkan perkara tersebut.

“Saya masih sayang kepada dunia nyanyian. Malah, saya rasa rindu untuk mengadakan konsert.

“Nyanyian ialah cinta pertama saya dan melalui nyanyian juga saya dapat mencapai semua impian saya. Dapat membuka perniagaan dan kehidupan Siti yang bertambah baik,” luah Siti berhubung kecintaannya terhadap dunia seni suara.

Berita selanjutnya di sini - KOSMO3 ulasan:

ardinihumaira berkata...

InsyaAllah
;)

tak saba nak tengok baby siti

Sharinginfoz berkata...

kita tunggu

Ct Arina berkata...

jika diizinkan =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs