UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 8 Disember 2010

SETAHUN 6 BULAN ......

Masa makan malam (last daya) kursus asas kat INTURA



Alhamdulillah dah setahun 6 bulan aku di dalam sector awam (government ) nih! Target nak confirm dah pun tercapai.. Actually aku target dalam tahun depan untuk confirm ; tapi alhamdulillah syukur pada Allah kerana mengizinkan untuk aku disahkan dalam perkhidmatan lebih awal…..

Masih teringat lagi kenanagan di INTURA masa mula2 melapor diri. Kemudian lepak2 santai di KDN selama 3 hari untuk menunggu surat penempatan…..

Rasa macam baru lagi sume tu. Rindu dengan semua kawan2 yang sama intake dengan aku. Masing2 dengan haluan masing2…….

Mudah2an mereka semua berjaya dengan kerjaya masing2……RINDU KORANG SUME!!!!!!!!!

4 ulasan:

My Little Diary berkata...

salam,
alhamdulillah... seme tu dgn izin Allah swt... :)

atty's berkata...

tahniah..teruskan usaha lagi..keje elok2 ye.

Ct Arina berkata...

under kdn jugak ea?
1 bumbung la kite^^

azzey berkata...

Ct Arina: yup! KDN ; awak jabatan apa?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs