UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 4 Disember 2010

FIRST DAY.....SELESAI SUDAH......

Ahhhhhhhh......lega. First day punya course dah selesai tepat jam 4:30 petang tadi. Lepas course je terus ke dewan makan untuk minum petang . Kebetulan lepas2 ujan ni perot terasa plak sangat lapornya.

Sedap plak menu petang ni. Mee Sup dangan kopi 'O' panas! Abis licin aku makan ; selalu susah nak abis bila makan.

Alhamdulillah.......lega perut pun dah kenyang, dah kat bilik rehat2 sambil update blog. Sori ek my lovely frens sume......Baru sekarang dapat post entry yang ke-2 dan baru nak mula BW. Busy satu hari nih. Kepala pun pening je.........Hu3......

P/S: Sambil2 edit gambar2 yang aku sempat amik kat sini ; nanti ada masa aku tepek kat blog ni ek.......:)

4 ulasan:

azieazah berkata...

Antara tarikan bagi orang yang hadir kursus, adalah makanan yang dihidangkan, selalunya memang sedap-sedap...!

eelobor berkata...

mananya tak menarik....6 kali makan. dari pagi sampai ke malam

ArELeEz berkata...

dlm mee sup tu ade ayam x? slurrp2! sodapnye! hu3..

Sharinginfoz berkata...

memang suka sangat pi kursus, he he he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs