UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 4 Disember 2010

FIRST DAY COURSE

Pagi ni aku bangun jam 5:30 pagi dan terus mandi. Itupun setelah beberapa kali terjaga. Memang dah jadi kebiasaan setiapkali berkursus ke mana2 mesti tido tak lena.. Setiap 1 jam akan terjaga.......Tapi bagus gak, tak payah susah-susah nak kunci jam!.Hu3........

Member2 lain masih diulit mimpi.........Kesian pulak takut diorang 'terbabas' so, aku tolonglah kejutkan......

Aktiviti bermula dengan senaman tepat jam 6:45 pagi. Siap nyanyi lagu Negaraku dan lagu Jabatan lagi.........Pukul 8:30 kursus untuk sesi pertama. So dari jam 8:30 pagi ni aku tak dapatlah nak BW.Kalau boleh pun waktu rehat tengahari nanti.Dari jam 1 - 2: 30 petang........Pandai2 le aku kena arrange masa.....

You alls doakan yang terbaik untuk aku ye.........Hati ni asyik ingat umah je nih!....Hu3.......

6 ulasan:

eelobor berkata...

aiii...baru berapa jam dah ingat kat umah? hihihihi

zacky ~786~ berkata...

hheheee..~
home sweet home.. :D

Matika Love berkata...

semua boleh join...saya bangga menjadi blogger malaysia..

Ct Arina berkata...

ehe^^
adat berkursus mmg gitu.
tp bes!
~_^

jeBateja berkata...

Untung le boleh berkursus...den tahun ni...tak pernah pun dapat berkursus n training...

J.M.R berkata...

dah lama x g kursus gini..skali skala best gk kan..tp kalo selalu, kureng gk..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs