UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 8 Disember 2010

DI TEPI PANTAI YANG INDAH

Ha3.........macam lirik lagu plak tajuk entry aku nih!Actually saje nak kongsi masa hari ke-3 kursus (hari last), we alls sempat ke tepi pantai untuk aktiviti santai. Ingatkan dapatlah lama2 kat pantai tu.........

Tapi tetiba hujan turun. So, jurulatih pun arahkan we alls gerak semula. Takut juga ada yang demam nanti. Tapi sempatlah aku amik 2 keping gambar masa kat situ. Majoriti kawan2 yang ada kat dalam gambar tu sume sama intake dengan aku....... Dan aku adalah yang KIRI SEKALI......Heh3.......(saje kenalkan diri sendiri.....)


P/S:Teringat2 kenangan masa mula2 lapor diri di INTURA , Sg Petani setahun 1/2 yang lalu......Pntasnya masa berlalu kannnnnn.....Alhamdulillah aku pun dah disahkan dalam perkhidmatan...)

5 ulasan:

Echam berkata...

Ni bergambar sebelum terjun ke dalam air ke.. hihihihi

Gadis Kampung berkata...

GK dah agak dah azzey yang kiri sekali...tengok sekali pun dah cam...

nur berkata...

Azzey.. memang masa takkan menunggu.. teruuus je berlalu
ALL IN ONE

sWeEtdARLiNG berkata...

awat tak terjun...? hehehehheee

sw33tdarling.com

amirah berkata...

awek2 cun gitu..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs