UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 8 Disember 2010

ALHAMDULILLAH.....200 FOLLOWER BLOG AZZEYATIN


Alhamdulillah setelah lebih kurang 9 bulan ; tapi aku mula aktif berblogging bulan Julai 2010..........hari ni cukup 200 orang follower kat blog aku nih!

Memang lah jauh sangat kalau nak dibandingkan dengan blog2 yang famous amous tu..........Tapi rasa bangga......rasa gembira coz ada juga yang masih sudi follow.....baca.....dan singgah kat blog aku nih.....

Actually aku target end of this year baru aku dapat 200 follower ;so target dah tercapai awal macam ni ........kira okaylah ........:)

* TERIMA KASIH BANYAK2 PADA SUME KENGKAWAN YANG TAK JEMU2 DATANG SINGGAH KAT BLOG AKU NI..........REALLY APPRECIATED ALL OF YOU!!!

6 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

sama2...

TAHNIAH azzey...
tahun depan insyallah..mesti bertambah2 follower kamu

eelobor berkata...

serius, azzey memang cepat dapat followers. tak silap saya antara yang terawal gak follow blog azzey dan dapat ikut perkembangan dari masa ke semasa tengok blog azzey semakin maju ke depan

Boloque berkata...

saye lah follower ke-200..he3

♥ manje ♥ berkata...

tahniah azzey

izaFiza berkata...

maceh azzey follow sy. Dh follow kamu sweet..=)

mzhany berkata...

heheh tahniah...


hany ad atag azie

http://mzhanymasukcontest.blogspot.com/2010/12/mama-kembar-3-buat-giveaway-yay.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs