UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 31 Mei 2010

MoNdAy BLuEs .......

Macam nilah rupanya , kalau tiba hari Isnin.....Since last night aku dah plan nak meng 'mc'kan diri aku.....tp dah puas fikir punya fikir, punya fikir lagi sampai tak lalu nak fikir..... terpaksa jugalah aku datang keje, coz today Audit 5S kat office.....

So, dengan keadaan muka yang tak ' semenggah' lagi penuh kemalasan tu lah aku datang juga keje ....Nasib baik ada baju baru yang aku baru ambik dari kampung....(Masa balik kampung tuh ; mak aku baru siap jahitkan....)....Datang juga mood nak keje bila dah try baju baru.... hu3....


~ Bila kemalasan melanda...inilah rupanya.....

Rasanya, punca aku malas nak keje coz balik kampung baru2 ni..... sbb aku rasa tak cukup spent time ngan family.....Rasa macam kelam kabut sangat sumenye.....Haiiiiiii apa nak buat, bila dah dok jauh ni...inilah dilemanya.....alahaiiiiiiiiii.......

4 ulasan:

Sharinginfoz berkata...

hmmm sebut aja isnin semua tak bersemangat aja kan

azzey berkata...

Betol ! betol ! betol !...hi3.....

ArELeEz berkata...

org bkn setakat monday jer blues! but, sampai friday pon dok blues2 lagik woo.. hu3..

azzey berkata...

Areleez: jgn blues2 lagi....ari ni dah x de blues dh...will be clean & clear.....ha3....Selamat kembali ke Kampung halaman ek...hu3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs