UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 1 Februari 2011

PAGI YANG MASIH CERIA UNTUK HARI KE-2...

Hari ke-2 bekerja untuk minggu ini. Masih ceria macam semalam ; walaupun datang keja dengan men'drift' lagi sebab dah lewat...hu3......tapi masih sempat siapkan lauk untuk makan t/hari my princess yang cuti seminggu untuk minggu ni.
Semalam agak kurang mengupdate blog coz busy dan juga line tenet yang sangatlah 'buruk' rekodnya di office stakat ni......:(
Agaknya da yang dah balik kampung hari ni ; kebetulan hari ni Hari Wilayah, so dah ramai yang bercuti kannnnnnn.....Selamat bercuti untuk korang sume. Semoga dapat spend time hari2 cuti ni dengan penuh bermana bersama family tercinta......

9 ulasan:

kakchik@ella berkata...

Eh.. azzey bkn wilayah persekutuan putrajaya ke? patut cuti, kan.

MataHati @ MH berkata...

hari wilayah ke?
langsung sya tak tahu pasal hari2 cuti umum ni

sahromnasrudin berkata...

mmg ya..line tenet skrg nie makin teruk la

azieazah berkata...

Selamat bertugas AZZEY, moga terus ceria.

Kak Azie dah cuti sejak Ahad. Dan hari ini berharap ada matahari memancar, sebab dah banyak kain baju yg belum kering.

JunAina berkata...

salam Azzey...walaupun bekerja di kuala lumpu tetapi buat sementara waktu office jadi rumah pertama...ermmm...hehehee...

♥ manje ♥ berkata...

selamat bercuti azzey ~

DKosongLapan berkata...

ehhh tak cuti ke???? ....kalo macam awok ni haghuih le tak cuti...sebab kat Ipoh.....

P/S: as usual...1 HB klik....kala kesini...

- zuriey - berkata...

saya cuti sampai hujung minggu..selamat bercuti

ardinihumaira berkata...

dni tak g kolej hari ni hik3. ponteng.. busy ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs