UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 1 Februari 2011

KERANA KASIH SAYANG ..

5 Minit lagi ke pukul 7 malam. Sempat lagi aku nak update 1 entry sementara nak siapkan untuk makan malam ni.

Kalau kakchik@ella kasihkan bodyguardnya ; tu yang selalu masuk dapur siapkan menu yang lazat2...heh3....so kerana kasih sayang jugalah hari ni aku dah plan nak masakkan mee goreng macam hari tu untuk my princess......

Bahan2 sume dah beli masa balik keja tadi. Dah 2-3 hari dia request aku masakkan mee goreng. So dinner hari ni untuk we alls ialah mee goreng.....:)

~ Me n my lovely princess....


P/S :Korang makan ape malam ni.....?

7 ulasan:

IMANSHAH berkata...

kebetulan, saya makan bihun

E.d.Y berkata...

makan angin je..huhu

Miecyber berkata...

Say makan Char Kue Tiaw malam nie...

Tempah isteri melalui laman web

Shafa berkata...

malam ni menu tomyam dan ayam goreng je...

lily lotus berkata...

tak mcm anak dan mommy. macam adik kakak jer :)

amirah berkata...

best juga makan mee goreng malam2 ni..

ardinihumaira berkata...

akak kan.. nampak sangat muda tau. siesly.. akak bagi la petua awet muda akak. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs