UpDaTeR

NAKKAN DUIT ??? KLIK JE KAT SINI. SEMUDAH A B C .......

YOU THINK ABOUT MONEY ? CLICK HERE..

Pengikut

Pages

Ahad, 6 Februari 2011

GAMBAR -GAMBAR DI KENDURI KAWEN ANAK MY OFFICER..

~ Me n my hubby.....


~ Muka bahagia dapat pegi kenduri.....hi3....





~ Untuk para tetamu jemputan......


Ni entry tentang kenduri kawen yang aku citer sebelum ni. Actually kenduri kawen ni aku pegi sebelah pagi sebelum mandi-manda kat Sungai Gabai tu. Tapi entry ke Sg Gabai plak yang kuar dulu ; ni sume line tenet punya pasal. Bior le kan. Yang penting update...

Dah lama aku ‘teringin’ nak pegi kenduri kawen. Sejak dok jauh dari kampung ni dah dekat setahun tak pegi kendui kawe.......*sian aku kan*....hu3. Sebab tak de jemputan , kalau ada jemputan pon mesti clash ngan schedule aku.

So kali ni tak lepas peluang bila officer kat tempat aku yang baru je beberapa bulan pencen jemput datang majlis kawen anak dia. My hubby plak memang free ; tak keja. My princess pon excited nak pegi kenduri coz dia pon dah lama tak makan nasi minyak pengantin nih.....he3.....

Kat tempat aku keja ni yang untungnya kalau nak buat kenduri-kendara boleh je guna dewan yang memang disediakan untk majlis2 cam gitu.Siap dengan peralatan sekali. Macam tu juga dengan catering....so tak yah susah2 lagi.....

Jadinya. Korang layan jelah gambor2 aku masa kat kenduri tu ek. Tapi gambor pengantin tak de.....sekarang ni aku dah malas nak tunggu2 pengantin ; bila dah makan tu terus nak balik je.....muahhhhhha.......:)

3 ulasan:

ardinihumaira berkata...

bestnye diorang kawen :D

nur berkata...

dini pun x lama agi je kan..
Azzey, betulla dah kureng sikit bab bab menungggu tuk tengok pengantin ni..

Jemput ke:ALL IN ONE

ArELeEz berkata...

kompang dipalu, pengantin baru.. la3.. ecewah..! ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs