UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 3 Disember 2010

UPDATE ...........ATTEND COURSE!

Hari ni dalam pukul 11 pagi aku akan bertolak ke Melaka untuk attend course selama 4 hari 3 malam ; 3-6.12.2010. Semua barang2 dah siap packing malam tadi.

3-4 kali juga tengok checklist; takut2 ada yang tertinggal nanti. Bukan dekat nak berpatah balik....Hu3......

So, dalam tempoh tu mintak maaf ye kat kengkawan sume kalau aku tak dapat nak BW dan update blog! Aku bawak le sekali my lappy ni. Tapi kalau line tenet tak mengizinkan.......apa nak dikata kannnnnnnnn. Kalu line okay pun, sebelah malam je aku free. Pagi sampai petang memang jadual very the padat gitu! Hu3.........

So, diharap sabar menanti ye......dan jangan lupa aku hokay........:)

* Jangan lupa terus undi BPIM 2010 ; Peringkat ke-2. Masih ada masa lagi nih............Bagi support kat kengkawan kita tu........

3 ulasan:

Adam Hafis berkata...

selamat menjalani kursus dengan gembira. enjoy ^^

Azman Roslan berkata...

teruskan berkursus.. heheh

IMANSHAH berkata...

selamat berkursus puan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs