UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 14 Disember 2010

TIDUR YANG SUSAH NAK BANGUN

Aku cuba call my hubby ; nak mintak dia masakkan nasi untuk lunch ni, tapi tak berjawab. Mesti tetido tu........Sebab penat baru balik keja pagi tadi.

Tapi kalau aku yang macam tu ; susah nak bangun lagi2 waktu pagi.......apa akan jadi ek? Dah sah2 hari2 aku mendridft lagi....heh3......


P/S: Memang ada orang yang liat nak bangun dari tido nih.....Letak le berpuluh2 jam loceng kat telinga dia ; jam tu yang boleh rosak sebab berbunyi tak renti2! Hu3.....

2 ulasan:

nur berkata...

azzey..
dah penat sangat tu.. kesian
ALL IN ONE

ArELeEz berkata...

rase cam t'kene sindiran lah kat sini! adeh3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs