UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 14 Disember 2010

DRIFT PAGI NI ...... SELAMAT PAGI

Hari ni ghalit sembang2 dengan my hubby sambil bersiap2 nak pegi office ; sekali tengok jam dah pukul 7:25! Dah lewat nih......

So apelagi....mendrift le jawabnya.........Nasib baik sempat thumbprint pukul 7:29 ; 1 minit lagi ke 7:30. Kalau tak bersoal -jawab lagile dengan my BIG BOSS........Hu3......

Bila dah parking keta dan masuk office , baru terfikir lajunya aku bawak keta .......Nasib baik selamat.......Tak nak merah lagi kat attendance , tu yang laju sangat bawak keta tu.....

Anyway selamat pagi untuk semua. Teruskan dengan kerja2 hari ni ye....:)

6 ulasan:

mzhany berkata...

ahahaha, seb baek sempat kan...huhu azzey, lenkali jgn laju2 bahaya...;)

Sharinginfoz berkata...

lain kali jangan lambat2 ya

ardinihumaira berkata...

dni suka pecut gak kalo lambat :D

eelobor berkata...

ooo...masuk waktu anjal yer. tak kelam kabut sangat ker masuk awal pagi?

ArELeEz berkata...

penah merahkah?

azzey berkata...

eelobor; x juga....kdg2 iye juga....hi3.....sker sbb blh blk awal....:)

Areleez: pnh gak.....heh3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs