UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 14 Disember 2010

SUKA BAU BUSUK?

Macam2 kerenah.......Bese kita dengar orang sker bau2 wangi ; tapi ini tak sker bau wangi plak. Tapi bukan le bermakna sker bau busuk ; lebih elok jangan ada bau.....hu3....

Ini kerenah officemate aku yang tengah preggie ; 3 bulan. Anak ke-2 . Dia tak boleh cium bau wangi sikit pun , mesti nak muntah. Kesian aku tengok. Muka pun pucat je. Nak tepek bedak pun tak lalu coz tak tahan dengan bau bedak.

Sampai dia cakap dengan aku ......lepas habis pantang nanti nak pegi spa. Sebab during pregnant period ni memang dia tak boleh nak mandi guna sabun. Mandi gitu2 je......Alahaiiiiiiiiiii, kesiannya.

P/S: Aku dulu okay je. Lagi suka make-up adalah....he3.....Cuma sker sangat makan laka sampai my princess sekarang ni memang penggemar laksa......

2 ulasan:

nur berkata...

azzey
macam2 ye tyme pregnant.. nasib azzey ok ye
ALL IN ONE

ArELeEz berkata...

macam2, owh.. he3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs