UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 5 Disember 2010

SECOND DAY COURSE.......SEDAPNYA ASAM PEDAS IKAN PARI !

Hari ni tak de senaman pagi. Dapatlah lebih masa sikit untuk rest. Tapi awal2 lagi aku dah bangun ; dalam pukul 5:30 pagi. Senang nak mandi , tak de kelam kabut........Yelah, member pun nak guna bilik air juga kannnnnn.......

So, sambil2 rehat ni bolehlah ngadap lappy kejap.......Mata ngantuk lagi ni, tapi dah ready dengan pakaian untuk ke kelas. Pukul 8:30 kursus hari ke-2 akan bermula.........Ngantuk lagi ke hari ni? Bekalan asam dah abis ; makan asam dalam kelas bila terasa ngantuk......hu3......

P/S: Sedapnya makan Asam Pedaskan Pari malam tadi dekat Pasar Borong ( ada kedai makan kat area2 situ)......... Terima kasih sangat2 pada ayah member yang sudi bawak kami bertiga pusing2 Bandar Melaka!

5 ulasan:

Ct Arina berkata...

asam pedas melaka mmg terbaek! ~_^

eelobor berkata...

siap sempat kuar pegi pekena asam pedas kat luar lagi tuh

Kalamhati berkata...

rindu nak makan asam pedas melaka..huhu

icee-yah berkata...

ic pun fav asam pds...nyum2..hari2 makan kuah je..

ArELeEz berkata...

asam pedas melaka mmg t'baik dr ladang..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs