UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 10 Disember 2010

REHAT DAH HABIS....YOU NAMPAK LAGI MUDALAH !

Pukul 2.45 petang masuk office semula setelah berehat dari pukul 12.15 tengahari tadi. Sampai kat umah masa rehat tadi , plan nak rehat....Tapi bila tengok 'itu' nak basuh......tengok 'ini' nak cuci.........tengok 'sana' nak sapu ; so lupakan jelah hajat nak merehatkan diri....hu3.......

Ingatkan bleh online lama2 sikit. Sudahnya 1/2 jam je yang boleh. Dengan line yang lembap. Sempat update 1 entry je. BW? Dengan susah payah tu dapat 2-3 blog yang sempat aku jenguk.

* Apa perasaan korang bila ada yang kata...."U nampak lagi muda lah".......Hi3......HATI BERBUNGA2 GUMBIRA....:)

6 ulasan:

Viva Sakura berkata...

leh la share rahsia awet muda...huhuhu

amirah berkata...

memang gembira kalau camtu..huhu

Woofer Storm berkata...

syukur la nak^^ hehe

atty's berkata...

mesti ler happy + kembang semangkuk jap

lily lotus berkata...

uish..of courselah telek belek muka lelama kat cermin. haha!

ArELeEz berkata...

sapekah gerangan yg b'kata begitu? musti dia rabun ayam! ha3.. larikkss..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs