UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 11 November 2010

DAIRY MILK ROAST ALMOND

~ Daity Milk Roast Almond.......sedapppppp!

Ada orang takut nak makan coklat. Takut badan naik! Tapi aku sker makan coklat. Selalu spare dalam handbag ; kalau-kalau emergency tak sempat nak makan nasi......boleh je makan coklat nih!

Coklat keluaran Cadbury ni memang salah satu favourite aku. Pernah juga terbaca dalam satu artikel ; dengan memakan coklat , boleh menenangkan fikiran.....

TAPI.....Jangan terlampau nak tenang fikiran ;makan sesuka hati, tak kira masa......Nanti badan naik.......fikiran terus tak tenang.....Runsing yang datang! Hu3......

7 ulasan:

Cik SHiNJU berkata...

Salam Azzey..

saya salu bwk coklat ni bila buat xtvt lasak..
coklat boleh beri tenaga segera kpd tubuh kita..
i lap coklat :D

kakchik@ella berkata...

Chocolate?? Uuuu .. I LIKE. Bak mai sikit. Hehe ..

Azuan berkata...

best3...

nur berkata...

azzey.. coklat memang feveret..
ALL IN ONE

amirah berkata...

best tapi tak sesuai untuk dimkn org gastrik..dgr kata pun coklat panas..takbleh mkn byk2..huhu

kella berkata...

hahahaha.. sehati sejiwa ler kita! hehe i love cadbury too... tapi tak suka yang kacang.. suka yg dairy milk tu je.. :) dan crunchiee... yeah..

ardinihumaira berkata...

hhhhhhhhheeeeeeeeeee :D
kegemaran dni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs